|
12.11.2020 04:19

Хто дозволив: Валерій Меладзе відіграв у Києві два концерти попри важку епідеміологічну ситуацію

Російський артист Валерій Меладзе скасував виступи у російській столиці, однак в Київ з концертами приїхав.

Російський співак Валерій Меладзе дав два концерти в столиці у Палаці «Україна»  – 10 та 11 листопада. Артист з Росії зібрав зал шанувальників, попри карантин і загрозу коронавірусу.

Цікаво, що наприкінці жовтня Меладзе відмінив концерт у Москві, пояснивши це складною епідемічною ситуацією, у Києві ж він провів аж два концерти поспіль. Квитки на концерт розкупили, вони вартували від 700 до 4000 гривень.

Українська публіка охоче вітала російського артиста. Глядачі, які, попри значне зростання кількості хворих на коронавірус, прийшли на виступ, сказали журналістам «ТСН»,  що перебувати в одному приміщенні з ще трьома тисячами інших людей не бояться. Дехто похвалився, що вже перехворів коронавірусом, інші взяли маски і антисептики.

Фанати з радістю  поділилися в соцмережах фото і відео з концерту кумира. Деякі написали, що слухають його багато років і були раді нагоді потрапити на концерт.

Тим часом, як українські артисти скаржаться на відсутність концертів, для Меладзе коронавірус і карантині заходи зовсім не стали перешкодою.