Хто з учасниць “Холостяка-12” перебрався в Маямі ближче до Топольського: Варлей, Мудра, Голд та інші

Новий сезон найромантичнішого шоу "Холостяк" два тижні тому підійшов до кінця і у фіналі головний герой Алекс Топольський зробив свій остаточний вибір, але, стосунки не вдалося побудувати. Проте ближче до Алекса в Маямі переїхали інші дівчата з проєкту.

Насправді після зйомок проєкту пройшло вже понад рік, тому не дивно, що зараз майже у кожної дівчини є своє особисте життя. За весь цей час подій було забагато. Найважливішою подією залишається війна. Саме через високий рівень небезпеки для життя багато українців мусили виїхати з рідної домівки до різних країн.

Та й сам Алекс перший час перебував в Україні разом зі своєю обраницею Катею Лозовицькою, на той період вони за словами однієї з учасниць Юлії Кавчук, жили разом і намагались притиратися один до одного. Але через брак розуміння один одного вони розійшлися, та навіть тепер кожен говорить свою версію подій. Катя вважає, що Топольський мало віддавався стосункам, а він навпаки. Тож, пари, на жаль, не вдалося зберегти.

Тому Топольський відправився до Маямі, там у нього бізнес, собака, квартира, та й взагалі все його життя зосереджено там. Та ще на проєкті було відомо, що деякі учасниці мають життя у Маямі. Наприклад, Вікторія Варлей багато років вже наїздами жила у США, а після проєкту взагалі переїхала туди на постійній основі, та ще й заміж вийшла. Тож, переїзд Віки не стосується Алекса, оскільки там вона вже встигла вийти заміж за гідного чоловіка.

Також у Маямі живе Саша Мудра, з якою у головного героя склалися дуже романтичні та близькі стосунки. Але, все ж таки якийсь фактор завадив Алексу обрати Сашу. І тепер вона також живе з чоловіком у США.

А от її самотня подружка Марина переїхала до Америки разом з молодшим братом, тільки в інший штат, а тепер, оскільки вона залишилась в Америці сама, то вирішила спробувати жити у Маямі.

Ще була одна дівчина проєкті, на ім’я Ольга Присяжнюк, яка вибула у четвертому епізоді через брак почуттів від холостяка. Так ось й Оля також живе в Америці, щоправда, у Нью-Йорку, але все ж таки, до Алекса близько.

Схожі статті