Молода дружина Віктора Павліка зізналась, куди зникла екс-дружина співака Созаєва: “Її більше немає”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як зараз складаються її стосунки з колишньою дружиною чоловіка.

Позаминулого року Катя Репяхова потрапила у скандал через колишню дружину свого чоловіка Віктора Павліка. Лариса Созаєва почала публічні розбірки з зіркоаим подружжям через те, що її намагалися полишити її чотирикімнатної квартири в Києві.

Справа в тому, що за дану житлову площу ще не був виплачений кредит, а музикант розумів, що не міг осилити утримання своєї дружини з маленьким сином, а також платежі за нерухомість, яка йому вже фактично не належить.

Катя Репяхова зізналась, куди зникла екс-дружина співака Лариса Созаєва

Тоді ж Катерина заявила про атаку ботів на її блог, який приносить їй стабільний дохід.  Врешті-решт, блогерка вирішила подати на екс-дружину свого чоловіка до суду за численні образливі вислови на її адресу та спробу полишити її заробітку в інтернеті. Через деякий час стало відомо, що Катерина все ж таки виграла суд і має отримати компенсацію.

Катя Репяхова зізналась, куди зникла екс-дружина співака Созаєва

Нещодавно у Репяховоі поцікавилися, як зараз проходить її спілкування з Ларисою, чи виплатила вона гроші, тощо. Героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеличкий текст, в якому заявила, що Созаєвої більше немає у їхньому з Павліком житті, чому вона дуже радіє.

Також Катерина заявила, що Лариса зникла саме тому, що Павлік більше немає виплачувати кредит за квартиру.

“Гроші не повернула. А ображати перестала — це вже добре. Її більше немає в нашому житті ніяким чином, тому що квартира більше не в кредиті. Це те, про що я мріяла”

Варто відмітити, що з часів судових розбірок у зірковій родині дійсно більше не було жодного скандалу з участю Лариси.

Схожі статті