Крихітки Міша та Ваня: що відомо про двох “таємних синів” Андрія Данилка та куди зникли спадкоємці зірки?

Свого часу шоу-бізнесом прокотилися чутки про двох таємних спадкоємців Андрія Данилка. Що про них відомо та чи існують ці діти взагалі, дізнайтеся в нашій статті.

За офіційною версією, Андрій Данилко ніколи не був одруженим і не має дітей. У зв’язку з відсутністю публічних стосунків в біографії артиста йому неодноразово намагалися причепити ярлики, але жоден з них не залишився з музикантом навічно. І всупереч чуткам про нетрадиційну орієнтацію зірки, йому навіть приписували батьківство.

Так, 10 років тому журналістам вдалося дізнатися, що у Данилка навіть можуть бути діти, про яких він не поспішає розповідати пресі. Однак, з часом дане розслідування забулося, а про таємничих Михайла та Івана так ніхто і не згадав.

Що відомо про двох таємних синів Андрія Данилка

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Що відомо про двох таємних синів Андрія Данилка

Так, близько 10 років тому ЗМІ опинилися у селі Клименки, де проживала покійна матір артиста. Представники преси почали активно розпитувати односельчан жінки, що вони знають про сім’ю Андрія. І певна частина місцевих жителів, запевняли, що насправді у нього є двоє синів.

“Старшого сина він назвав на честь діда по маминій лінії, а молодшого — як свого батька. Він так завжди хотів”, — кажуть в оточенні співака.

Натомість інші учасники зйомок навпаки, заповняли, що їм нічого невідомо, і навряд у Андрія Данилка взагалі є діти.

Варто відмітити, що окрім цього інтерв’ю у медійний простір більше ніколи не потрапляли жодні відомості про імовірних спадкоємців зірки. Після смерті своєї матері Світлани Волкової Андрій Данилко в селі не бував.

Імовірніше за все, Іван та Михайло Данилко назавжди залишаться міфом, який свого часу потрапив до інтернету і набув розголосу, адже ніхто окрім односельчан пані Світлани про них ніколи не чув.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.