46-річний Максим Галкін пофарбував волосся та показав результат: світленький, як 73-річна Алла Пугачова

Знаменитий російський гуморист та комік Максим Галкін вийшов на зв'язок зі своїми шанувальниками та заговорив на грузинському. Під час відео можна помітити, як змінилася зачіска артиста.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий російський гуморист Максим Галкін не тільки припинив своє перебування у Підмосков’ї, але й більше не створює розважального контенту у власному мікроблозі. Артист заявив, що не може смішити публіку, поки помирають люди.

Максима Галкіна хочуть заарештувати
Максим Галкін показався в мережі зі світлим волоссям

Максим Галкін показався в мережі зі світлим волоссям

Тим не менш, зірка продовжує заробляти гроші за допомогою гумору, тому активно дає концерти за кордоном. Зокрема найчастіше артиста можна побачити в Ізраїлі, де зараз він проживає разом зі своєю дружиною Аллою Борисівною та дітьми Лізою та Гаррі.

Як виглядає справжня матір дітей Галкіна і Пугачової, які ростуть її копіями
Максим Галкін показався в мережі зі світлим волоссям

До речі, діти вже адаптувалися, відвідують школу і почуваються найкращим чином. Максим також починає звикати до нового життя в Кесарії. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому заговорив на грузинському.

В ньому він закликав своїх фанатів відвідати його черговий виступ. На відео можна помітити, що Максим значно посвітлішав. Це або пов’язано з тим, що чоловік пофарбував волосся, або ж його шевелюра настільки вигоріла на сонці. І все ж таки зважаючи на той факт, що Максим доволі часто і раніше бував в Ізраїлі, і такого ефекту не було, зірка імовірніше за все вдався до зміни іміджу, який йому доречі дуже пасує.

Таким чином в родині Алли Пугачової з брюнетів залишився лише її маленький син Гаррі, який має блискучу каштанову шевелюру, як у його батька в молодості.

Нагадуємо, що свій замок в селі Грязі Максим та Алла вирішили використовувати, як дачу.

Схожі статті