Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний виступив проти продюсерів проєкту: “СТБ проштовхує історію…”

Екс-учасник другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Задворний раптово виразив свою думку стосовно пост-шоу "Як вийти заміж".

Як відомо, після чергового випуску “Холостяка” чи “Холостячки” учасники шоу, ведучі та експерти збираються в студії “Як вийти заміж”, де можуть обговорити усе побачене. І варто відмітити, що багато років у зйомках брала участь велика кількість гостей. Втім, 2023 року програма отримала велику дозу критики через її неактуальність.

Андрій Задворний виступив проти продюсерів проєкту

До висловлювання своєї думки щодо недоречності подібних проєктів долучився і переможець другого сезону “Холостячка” Андрій Задворний, який оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому критикується сама концепція пост-шоу і заявив, що підписується під кожним словом.

Андрій Задворний виступив проти продюсерів проєкту

“Дуже сумно, що у 2023 році СТБ проштовхує нам таку історію про те, що щоб завоювати ідеального принца, жінка має бути якоюсь. І цікаво те, що це “якоюсь” знаходиться у кожній дівчат, але має протиріччя. Юлія білявка була занадто скромна, Вікторія занадто не скромна, Саша Мудра була занадто емоційна, а Саша Погорєлова занадто не емоційна. Дівчата, ніколи нікого не потрібно влаштовувати, ні під кого не підлаштовуйтеся”

Варто зазначити, що свого часу для Андрія зйомки у пост-шоу були дуже емоційними, адже бізнесмену нагадали про його слова, щодо мети його участі у програмі. Тоді Задворному показали, як він зізнався, що прийшов на проєкт заради піару. Не витримавши погляду Злати, чоловік заплакав.

Для співачки це також був занадто важкий досвід, адже після ефіру вона вийшла на зв’язок зі своїми фанатами в сльозах і вилила всю душу стосовно результату участі в шоу.

Схожі статті