Майбутні космонавти, айтішники та співачки: які дипломи отримають діти Кондратюка, Полякової, Осадчої

Знаменитості як правило мають можливість дати своїм дітям будь-яку освіту. Ким же хочуть стати зізркові спадкоємці і які дипломи отримають. Усі деталі в статті.

Ігор Кондратюк

Як виглядають усі діти Ігоря Кондратюка
Які дипломи отримають діти Кондратюка, Полякової, Осадчої

Дочка знаменитого українського продюсера Ігоря Кондратюка Поліна обрала для себе дуже незвичайно професію, а тому рушила до Сполучених Штатів Америки, щоб розвиватися у напряму “космічна інженерія”. Зірка одразу підкреслив, що в Україні таких знань не дають, а тому дівчина рушила за океан. До речі, після початку повномасштабної війни в Україні зірка не бачився з донькою, хоча планує поїздку до неї.

Ольга Фреймут

Донька Ольги Фреймут здивувала своїм образом
Які дипломи отримають діти Кондратюка, Полякової, Осадчої

Дочка знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчел рушила до Сполучених Штатів Америки на навчання. Однак, вона поки що перебуває у спеціальній школі-інтернаті. Примітно, що заклад знаходиться в Лос-Анджелесі недалеко від Голлівуду, тому імовірно, що вона обере медійний напрямок.

Олександр Педан

Лєра Педан показала, як живе у гуртожитку
Які дипломи отримають діти Кондратюка, Полякової, Осадчої

Дочка Олександра Педана, який багато місяців робив екскурсії різними університетами України Валерія обрала саме Львівський університет, і тепер навчається на факультеті соціології.

Катя Осадча

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Які дипломи отримають діти Кондратюка, Полякової, Осадчої

Позаминулого року стало відомо, що старший син Катерини Осадчої Ілля став випускником. Хлопець навчався у приватній міжнародній школі. Тоді ж телеведуча розкрила, що хлопець буде рухатися в напрямку IT-технологій. Спадкоємець Каті навчається в Мерілендському університеті в Коледж-Парку в Америці. Університет Меріленду входить до числа 30 найкращих у США. Вартість навчання на бакалавраті для іноземних студентів стартує від 20 тисяч доларів за рік.

Оля Полякова

Донька Полякової наворожила на особисте життя Тіни Кароль і збентежила Дана Балана
Які дипломи отримають діти Кондратюка, Полякової, Осадчої

Дочка Олі Полякової заявила про те, що мріє піти стопами своїй матері ще до закінчення школи. Дівчина вступила під час повномасштабної війни в Україні до музичного коледжу в Британії і на даний момент будує своє майбутнє на естраді.

Схожі статті