Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку? Молода, скромна, але знаменита

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян багато років перебував у шлюбі з іншою до зустрічі з Тонею Матвієнко. Однак, роман з зіркою все змінив.

Участь у шоу “Голос країни” принесла Арсену Мірзояну та Тоні Матвієнко велике кохання. Навіть той факт, що у музиканта ж дружина та діти не зміг завадити розвитку цих стосунків.

Мати Тоні Ніна Митрофанівна доклала неймовірних зусиль, щоб покласти край зв’язку своєї дочки з одруженим чоловіком. Та все дарма.

Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку

Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку

І ця любов швидко принесла плоди закоханим: Тоня завагітніла. Арсен тим часом вже пішов від благовірної, залишивши та їй дітям всі зароблені кошти.

Виконавець прийшов до будинку Ніни Матвієнко і став там жити разом з її донькою. Згодом народилася красуня-дочка, яку назвали на честь бабусі. Ніна росте лагідною, ніжною та активною дитиною, яку дуже люблять та плекають.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою
Як виглядає жінка, яка народила Арсену Мірзояну позашлюбну доньку

Разом зі своїми старшими братами дівчинка бачиться часто, адже зірковий батько підтримує зв’язок зі спадкоємцями і намагається його не обривати. Певні зміни він вніс і в життя своєї падчерки Уляни.

Дівчина мала колосальні проблеми у спілкуванні зі своєю матір’ю, і навіть не жила з нею разом на той момент, коли Тоня вступила в роман. Та зрозумівши, що нарешті співачка знайшла своє щастя і зможе насолоджуватися сімейним життям, Уляна прийняла рішення повернутися додому.

Зараз родина знаходиться в розлуці. Антоніна евакуювала молодшу дочку до Великобританії, Арсен Мірзоян залишився в Україні і активно гастролює. Розставання дається парі не просто, але виконавиця постійно приїжджає додому та проводить час з коханим чоловіком.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.