Розкрила всі карти: переможниця “Холостяка-11” Богдан розповіла про стосунки з Михайлом Заливакою – скоро рік

Переможниця популярного українського телевізійного шоу "Холостяк-11" розповіла шанувальникам і шанувальницям усю правду про свої стосунки із Михайлом Заливакою

Анна Богдан – популярна українська блогерка, яка стала вельми відомою завдяки своїй участі у знаменитому в Україні телевізійному шоу “Холостяк”. Дівчина стала переможницею одинадцятого сезону програми, де в ролі холостяка виступив Михайло Заливака.

Попри свою перемогу, жінка оголосила про те, що розійшлася з Михайлом, ще в червні минулого року. Та попри всі заяви, істинні шанувальниці та шанувальники телевізійної пари, досі вірять та хочуть, аби чоловік та жінка зійшлися.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливака та Анна Богдан

Через два місяці після того, як Анна Богдан та Михайло Заливака розійшлися, прихильники та прихильниці знайшли ніби якісь підтвердження тому, ніби пара знову зійшлася та просто приховує роман від фанатів.

Та попри всякі розмови, ані переможниця Анна Богдан, ані холостяк Михайло Заливака навіть не коментували таких припущень.

Та ось буквально нещодавно дівчина таки вирішила, що поділиться з аудиторією в соціальній мережі Інстаграм подробицями свого особистого життя. Анна Богдан запросила підписників та підписниць на розмову, вони ставили запитання, а жінка відповідала.

Один із фанів запитав Анну, у яких стосунках перебуває вона із Михайлом Заливакою. На що дівчина чесно зізналася, що вони не пара.

“Скоро буде рік, як ми розійшлися. У кожного давно своє життя”, – розповіла дівчина своїм підписникам та підписницям.

При цьому жінка без сумнівів говорить, що їй подобається усвідомлювати, що вони  – найкраща пара проекту.

“Ви зараз у стосунках?”, – поцікавилася одна із підписниць дівчини.

“Ні, зараз немає стосунків”, – розповіла переможниця одинадцятого сезону телешоу Анна.

Схожі статті