“Майже виїхав з України до Канади”: Володимир Остапчук зізнався, що заради дітей кардинально змінив життя

Популярний український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук вирішив розповісти як він у далекому 2016 році міг би перетнути кордон Канади та поїхати жити до своїх дітей.

Володимир Остапчук є не тільки успішним ведучим, а ще й батьком, і, напевно, ця роль є для нього найважливішою у цьому житті. Але, сталося так, що він не має змоги часто бачити свою малечу, бо має натягнуті стосунки з першою дружиною Оленою Войченко, яка тривалий час не дозволяла Остапчуку не те що зустрічатися, а навіть спілкуватися онлайн з дітьми.

Ця сімейна драма тягнеться вже кілька років, коли у подружжя почався розлад стосунків ще у 2019 році, то це майже відразу стало відомо всім, адже Олена досить емоційна. Згодом Володимир та його екс-дружина втомилися жити у постійних сварках і подали на розлучення, хоч Олена цього й не бажала.

Та після того, як Остапчук зустрів свою другу жінку Христину Горняк, Олена наче перетворилась у диявола. Вона постійно звинувачувала Володимира в усіх гріхах цього світу та її житті. Але ситуацію це не врятувало. Перший час Володимир завжди забирав дітей тоді, коли йому заманеться, але згодом конфлікт відновився і Войченко категорично забороняла йому спілкуватися з дітьми.

Проте, влітку 2022 вона відтала і Володимир вирушив у Канаду на зустріч з сином та донечкою, чому був безмежно радий. Та зараз у ведучого знову немає змоги бачити малечу, оскільки він і працює і волонтерить, тому це навіяло на нього спогади.

“У 2016 році я майже виїхав з України до Канади. Бо не хотів, щоб мої діти росли в тій системі, я просто її ненавидів. Систему, де все можна купити, продати, намалювати, домовитись” – написав Володимир.

Тобто, його спіч несе в собі його думку щодо корупційної системи, яка існувала у нашому суспільстві багато років, і такого майбутнього для своїх дітей він точно не хотів би, але зараз у всіх нас є можливість змінити це, змінитися самим та виростити нове, більш чесне та вимогливе до себе покоління.

Схожі статті