Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко: лишилася без своїх багатств із зіпсованим обличчям

Краса - це поняття суб'єктивне. Дуже часто люди прикладають усіх зусиль для того, аби досягнути "ідеалу зовнішності", який їм нав'язало суспільство.

Краса – це поняття суб’єктивне. Дуже часто люди прикладають усіх зусиль для того, аби досягнути “ідеалу зовнішності”, який їм нав’язало суспільство. Наприклад, це можуть бути як інтенсивні тренування задля фігури мрії та дієти, так і голодування, які вбивають організм. Однак іноді, це можуть бути операції у пластичних хірургів. Як не крути, але ці всі дії мають одну мету – кардинально змінити себе та своє життя. Певна річ, що комусь операційні втручання дійсно допомагають розпочати новий етап у житті. Втім є й ті, чиї мрії стають повною протилежністю результатам операції.Так, наприклад, із славнозвісною Оксаною Марченко доля зіграла злий жарт, і вона стала жертвою некваліфікованого пластичного хірурга.

Оксана Марченко – це раніше відома українська телеведуча, дружина колишнього нардепа Віктора Медведчука, який активно займався антиукраїнською діяльністю і був заарештований Службою Безпеки України. Власне Оксана Марченко після затримання чоловіка продовжила захищати його, й навіть записала відеозвернення до президента Туреччини із проханням допомогти визволити Медведчука. Також, після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України звмовчувала факт російської агресії.

Як змінилась Марченко?
Як змінилась Марченко?

Прикметно, що після того, як жінка опублікувала ще навесні відеозвернення до президента Туреччини, підписники соцмереж та користувачі інтернет-ресурсів помітили, що зовнішній вигляд Марченко суттєво змінився з того часу, як вона була ведучою українського телешоу “Х-Фактор”.

Особливу увагу людей привернув ніс колишньої телеведучої, який виглядав не дуже презентабельно після чергової операції. Також користувачі помітили, що Марченко навіть кліпах очима, докладаючи чималих зусиль. Усе це свідчить про те, що вона занадто сильно захопилась модифікаціями свого обличчя, й перетнула здраву межу. Тепер не виключено, що Марченко має пережити не одну пластичну операцію для того, аби повернути той зовнішній вигляд, який вона мала раніше.

Схожі статті