Ольга Фреймут їй не конкурентка. Як виглядає нова дружина Сергія Притули: дончанка, яка не говорить російською

Дружина відомого телеведучого та волонтера Сергія Притули ще та красуня, із якою можуть позмагатися всі зірки українського шоубізнесу. Хто вона така?

У шоу-бізнесі є чимало відомих постатей, які, зазвичай, працюють в тандемі з іншими зірками. Нерідко трапляється так, що їх починають асоціювати зі своїм колегами по цеху, і, звичайно, навіть приписують їм романтичні зв’язки. Яскравим прикладом є український шоумен, відомий телеведучий та волонтер Сергій Притула.

Любов та визнання прихильників він отримав ще до 2010 року, коли розпочав вести ранкове телешоу “Підйом”. Саме тоді, він і почав співпрацювати із відомою українською телеведучою Ольгою Фреймут, яка також відома за участю у шоу “Ревізор”. Саме з того часу, яхні творчі стежки пролягали пліч-о-пліч. Чимало фанатів сподівались на те, що молоді люди перебувають у стосунках, однак це не так. Попри всі здогадки прихильників, другою половинкою шоумена стала не Ольга Фреймут, а дончанка Катерина Сопельник. Стосунки пари почали стрімко розвиватись починаючи з 2013 року, і в 2015 році вони побралися.

Притула із дружиною
Притула із дружиною

Сергій Притула нерідко з’являвся і з’являється на публіці із своєю коханою, однак попри це, її нерідко порівнюють із колишньою колегою по цеху її чоловіка.

Прикметно, що Ольга та Сергій давно перебувають у сварці через робочі моменти та зраду жінки на цьому підгрунті. Втім попри ці скандали із колишньою колегою, у сім’ї Сергія була справжня гармонія.

Катерина в короткий проміжок часу подарувала шоумену двох прекрасних донечок — Соломію та Стефанію. Крім того, окремої уваги заслуговує те, що жінка тісно спілкується із сином Притули від попереднього шлюбу. Хлопчик чимало часу проводить із новою родиною батька, і навіть складає їм компанію в різних поїздках на відпочинок. Тож окрім прекрасної зовнішності, виявилось, що жінка має прекрасний внутрішній світ та добре серце.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.