Як виглядає майбутня дружина Ектора Хіменеса-Браво: особисте життя і сім’я колумбійського судді “МастерШеф”

Майбутня дружина відомого в Україні кулінара Ектора Хіменеса-Браво ще та красуня. Увесь інтернет тільки й гудить що про красиву наречену шеф-кухаря.

Найпопулярніший шефкухар України Ектор Хіменес-Браво досить довгий час нічого не розповідав про своє особисте життя. Багатьох фанаток відомого кулінарного шоу “МастерШеф” цікавило, що відбувається на серці харизматичного чоловіка колумбійського походження.

Сам кулінар не приховує: страшенно не любить базікати на особисті теми. Але попри всі прихованості, Ектор розповів, що саме зараз він дуже щасливий. Про щастя у стосунках сказав, але от ім’я обраниці залишив таємницею. Прихованість була довгою, та з часом Ектор нарешті опублікував фото коханої – це сталося на День Святого Валентина.

Так, обіцяв не постити. Але, просто залишу це тут. Всіх зі святом, будьте коханими та щасливими

Якось у одному з великих інтерв’ю для одного із сайтів Ектор Хіменес-Браво похвалився ідеальністю своєї другої половинки. Він зазначив, що вони страшенно схожі – збігається все: і цілі, і бажання, і плани на майбутнє життя. Наголосив кухар і на тому, чому не розповідає про стосунки. Каже, що раніше була історія, як його відкритість дуже повпливала на стосунки – при чому в гіршу сторону.

Дівчина шефкухаря
Дівчина шефкухаря

Настане момент, коли ми перестанемо ховатися від шанувальників, але на все свій час.

Дуже часто кулінара запідозрювали в тому, що він гей, однак усі чутки дуже легко спростовував чоловік.

Він не думає і про те, що досі не одружився і не має дітей. А на розмови про нібито його нетрадиційну орієнтацію відповідає досить таки коротко та зрозуміло всім, хто цікавиться: “Якщо люди хочуть поговорити про те, що відбувається у моєму ліжку, то це їхня проблема, а не моя”.

spot_img

Схожі статті