“За лапочкою дочкою пішли”: вагітна Джамала показала великий округлий живіт і вразила фанатів новиною

Відома українська співачка Джамала заінтригувала мережу фотографією, на якій постала з вагітним животом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Джамала не тільки успішна виконавиця, але й щаслива дружина та мама. Маючи надійний тил, підтримку та віру у свою справу, після початку повномасштабної війни артистка почала активно займатися волонтерством та благодійністю.

Джамала показала великий округлий живіт

Джамала вперше наважилася показати сестру від іншої мами
Джамала показала великий округлий живіт

Заради на швидку руку організованих гастролей Європою, Джамалі довелося евакуювати своїх дітей до Туреччини. Хлопчиків прийняла сестра співачки, яка піклувалася про них близько півроку. А тим часом чоловік Сусанни Сеіт-Бекір знаходився в Україні, намагався утримати на плаву свій ресторан і продовжував правозахисну діяльність.

Завдяки концертному туру зірці вдалося зібрати чималі кошти для переселенців та воїнів, але срівачка не полишає надії надати ще якусь фінансову допомогу державі.

Наприклад, нещодавно Джамала оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому постала біля піаніно, що скоро піде з молотка. Зірка виставила інструмент на аукціон і сподівається, що знайдеться покупець, який не пошкодує грошей заради доброї справи.

Для того, щоб привернути увагу до лоту, Джамала навмисно опублікувала фото, на якому постала вагітна, а у дописі першим ділом заявила, що в неї є неймовірна новина. Хитрість спрацювала, адже зацікавлені користувачі одразу ж звернули увагу імовірне цікаве положення зірки.

Джамала показала великий округлий живіт
Джамала показала великий округлий живіт

Зокрема, підписники дали зрозуміти, що хотіли б почути саме про появу у Джамали донечки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.