Categories шоу-бізнес

Буде третя дитина: ведучий Тімур Мірошниченко зізнався, що займається усиновленням — “Величезний стрес”

Знаменитий український телеведучий Тімур Мірошниченко офіційно повідомив про те, що знаходиться в процесі усиновлення дитини. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні велика кількість знаменитостей долучилися до обговорення максимальної актуальності усиновлення дітей. Справа в тому, що після 24 лютого кількість сиріт в Україні стрімко зростає, і ця цифра не припиняє збільшуватися.

І хоча зірки розуміють, що забрати дітей з дитбудинків та прихістків не так просто, адже юридично цей процес ускладнюється через війну, розмови не вщухають.

Тімур Мірошниченко займається усиновленням

Тімур Мірошниченко займається усиновленням

Катя Осадча та Юрій Горбунов, Христина та Григорій Решетніки, Даніель Салем з дружиною, Наталя Могилевська, а також багато інших зірок поділилися своїм бажанням стати батьками невідомим дітям.

Втім, хтось поки знаходиться на стадії обговорення даного питання з публікою, а хтось займається справою: нещодавно телеведучий Тімур Мірошниченко заявив, що вже знаходиться в процесі усиновлення, і хоча він займе тривалий час, Тімур може в будь-який момент стати батьком втретє. Його дочка та сина вже підготовлені до цієї новини, і з нетерпінням чекають на братика чи сестричку. Про це зірка розповів ефірі програми “Сніданок з 1+1”.

“Ми зараз займаємось процесом усиновлення. Там не все так просто. Це дуже серйозний та тривалий процес. До безпосереднього знайомства з дитиною ми повинні пройти деякі процеси, які можуть тривати від кількох місяців до півроку чи року.Це величезний стрес для всіх”, – зізнався Тімур Мірошниченко.

Поки що пара не визначилася з тим, якої статі хочуть дитину і попереджають, що попереду в них велика робота, адже вони мають познайомитися з вихованцем та зблизитися з ним. Тим не менш, родина  так чи інакше вже працює над цим питанням і усвідомила, що в них станеться поповнення.

Share