|
28.01.2023 23:08

Ніяка вона не Ротару: ось яке прізвище легенда української естради багато років приховувала від своїх фанатів

За тривалу кар’єру на українській естраді Софії Ротару вдалося створити не тільки незабутній репертуар, який став безсмертним, але й увійти в історію, як легендарна виконавиця та українська Примадонна.

Стало відомо, яке справжнє прізвище у Софії Ротару

Втім, знамените прізвище Ротару не зовсім відповідає прізвищу, яке було вказане у паспорті артистки. Насправді Софія Михайлівна є членом сім’ї Ротарь. Однак для того, щоб її ім’я запам’ятовувалишся краще його довелося змінити.

Стало відомо, яке справжнє прізвище у Софії Ротару

Примітно, що після весілля зі своїм єдиним та покійним чоловіком Анатолієм Євдокименко Софія Михайлівна могла взяти і його прізвище, однак немає жодних достовірних відомостей, чи пішла вона це.

Стало відомо, яке справжнє прізвище у Софії Ротару

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні фанати Софії Михайлівни довго чекали на її реакцію. Спершу Ротару утрималася від будь-яких коментарів, але вже через тиждень дала зрозуміти, що виступає проти війни та підтримує Україну. Зірка не є активним користувачем соціальних мереж, тому не підтримує зв’язок з шанувальниками через них.

Тим не менш, кожного разу після подій, які вражають українську спільноту, Ротару дає зрозуміти, що вона розділяє почуття аудиторії.

Варто відмітити, що в лютому родина потрапила у гучний скандал через спробу її сина Руслана та онука Анатолія втекти за кордон. Чоловіків впіймали та заарештували. Руслан і донині знаходиться на території України. Тим часом Анатолій вже зізнався, що йому таки вдалося виїхати і зараз він знаходиться за кордоном.