Як виглядає жінка, яка перевершила екс-дружину Вакарчука? Впливова красуня, яка народила співаку сина і дочку

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук позаминулого року сколихнув мережу раптовою заявою про своє розлучення з Лялею. Заради чого виконавець пішов з сім'ї?

Тривалий проміжок часу Святослав Вакарчук був зразковим сім’янином і не давав журналістам жодної причини обговорювати його сімейне життя. З пресою артист не спілкувався на особисті теми, а аудиторії розповідав лише про творчі плани.

Вакарчук вперше заговорив про дочку
Як виглядає жінка, яка перевершила екс-дружину Святослава Вакарчука

Як виглядає жінка, яка перевершила екс-дружину Святослава Вакарчука

Втім, 2021 року стало відомо про розлучення пари. У Святослава та Лялі не було спільних дітей. Але сила кохання між ними здавалася настільки міцною, що їм нічого не потрібно для того, щоб шлюб залишався міцним впродовж десятиріч.

Це виявилося хибним враженням. Як з’ясувалося, поруч з музикантом постійно знаходилася знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, яка до того ж була у положенні. Ще до новини про те, що Святослав Вакарчук стане батьком мережею прокотилися чутки, нібито саме вона і була обраницею співака, і, мовляв, у пари з’явиться дитина. А вже через два місяці стало відомо, що у Вакарчука дійсно з’явився син.

Як виглядає жінка, яка перевершила екс-дружину Святослава Вакарчука

Свої стосунки з Євгенією зірка не підтверджував. Власне, він взагалі не розповідає, чи взяв її у дружини, чи проживає разом зі своєю сім’єю і як влаштувався з новою обраницею та маленьким сином.

Згодом Євгенія знову з’явилася на людях з вагітним животом, і тоді шанувальники вже не мали жодних сумнівів, що у Святослава знову народиться дитина. І дійсно, через декілька місяців стало відомо про народження Соломії Вакарчук. Судячи з усього, Святослав все ж таки проживає разом зі своєю обраницею, хоча після повномасштабної війни в Україні зізнався, що не буває вдома через постійні гастролі.

Схожі статті