Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла про розставання з Ярославським: “Я плачу вже тиждень”

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська раптово розповіла своїм фанатам про плани та засмутила їх своїм емоційним станом. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська шеф-кухар Ольга Мартиновська після початку повномасштабної війни в Україні евакуювала свою дочку Віруню за кордон, а сама повернулася до Києва. Зірка активно намагалася допомогти своїм співвітчизникам. Зокрема Мартиновська взяла на себе закупівлю та доставку ліків для людей, які страждають на хворобу щитовидної залози.

Ольга Мартиновська розповіла про розставання з Володимиром Ярославським

Мартиновська з ярославським стали парою з серіалу
Ольга Мартиновська розповіла про розставання з Ярославським

Розлука з маленькою донечкою, відсутність роботи на телебаченні, страждання інших людей, усе погано впливало на емоційний стан зірки, про що вона неодноразово говорила. І лише нещодавно Ольга заявила, що намагатиметься уникати негативного контенту, щоб не розбивати серця своїх фанатів.

Зірка прийшла до висновку, що про усе, що відбувається в Україні її підписники знають і без неї, а її сльози та сум можуть лише робити гірше. Але своє слово зірка не стримала.

Нещодавно Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що вже тиждень плаче через усвідомлення необхідності евакуюватися. Через плітки про контрнаступ російських військ Мартиновська відчуває сильну тривогу, і розуміє, що необхідно убезпечити себе та дитину.

Ольга Мартиновська розповіла про розставання з Ярославським

Але складається враження, що Ольга досі не прийняла остаточного рішення, а тому запитала в своїх підписників, як вони дивляться на цю ситуацію і чого очікують.

Нагадуємо, що Володимир Ярославський під час повномасштабної війни виїжджав тільки в Європу у рамках благодійної акції. Разом з Ольгою він годував заможних панів, які жертвували гроші для України.

Схожі статті