Скандал, який замовчувався 20 років: Камалія розповіла, як негідно екс-дружина Захура обійшлася з нею

Знаменита українська співачка Камалія багато років не розповідала про колишню дружина свого чоловіка абсолютно нічого. Однак після початку війни все змінилося.

Стосунки знаменитої української співачки Камалії з Мохаммадом Захуром хоча і здавалися досить публічноми, все одно були покриті товстим шаром таємниці. Преса навіть не бачила фотографій з весілля пари, не кажучи про інші подробиці їхніх стосунків.

Пара залюбки запрошувала ЗМІ до себе у розкішний палац, але що відбувалося в стінах цього палацу для всіх залишалося загадкою.

Камалія розповіла, як екс-дружина Мохаммада Захура обійшлася з нею

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія розповіла, як негідно екс-дружина Захура обійшлася з нею

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка вирішила трохи привідкрити цю завісу і розповіла неймовірні деталі її взаємин зі старшою дочкою Мохаммада та його колишньою дружиною. З’ясувалося, що артистка так і не порозумілася з падчеркою, а всьому причиною стала війна та матір дівчини, яка є росіянкою.

Окрім цього співачка розповіла Ростиславу Калацинському, що, виявляється, не познайомилася з екс-дружиною свого чоловіка через те, що та встигла погано обійтися зі співачкою, ще до особистої зустрічі з нею.

“Я з нею незнайома особисто, я бачила на фото, на відео. Дуже багато чого поганого говорила про мене від початку нашого шлюбу. Тому в мене немає такого бажання. Я дуже товариська людина, але, як я дізналась про це, у мене не було жодного бажання знайомитися з нею”, – зізналась артистка.

Що ж стосується дочки багатія, родина сподівається, що конфлікт вчухне і вони зможуть порозумітися. Зокрема, Мухамад не приховує, що намагається не встигати і розраховує на те, що їхнє спільне проживання припиниться, і тоді Камалія і Таня охолонуть.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.