Аліна Гросу зізналася, що знаходиться не в США: зірка таємно покинула країну та ховалася в іншій частині світу

Знаменита українська співачка Аліна Гросу розповіла фанатам, де насправді знаходиться. Виявляється, артистка давно покинула Сполучені Штати Америки.

Наприкінці 2022-го року стало відомо, що знаменита українська співачка Аліна Гросу зробила операцію і проходить реабілітацію. Фанати одразу ж помітили, що поруч з нею немає її бойфренда Романа Полянського, який мав піклуватися про кохану жінку. Втім, співачка вирішила не давати жодних пояснень щодо подій в її житті.

Аліна Гросу зізналася, що знаходиться не в США

Після реабілітації зірка рушила до Сполучених Штатів Америки, де мала проходити курси з підвищення кваліфікації. Однак, раптом вона припинила виходити на зв’язок з фанатами. Хіба що натякнула, що знаходиться в дорозі і поїздка зв’язана з її здоров’ям.

Днями Аліна розповіла правду: виявляться її шлях прогаяв аж до Індії. Здоров’я вона вирішила поправити за допомогою аюрведи. Спочатку Грому розраховувала впоратися самостійно, але нічого не вийшло.

Аліна Гросу опинилася в Індії

Артистка перебуває в госпіталі, де її лікують за допомогою різноманітних ліків та процедур. Деякі з них болючі, як зізналась Аліна. Навколо неймовірні пейзажі, а гостей клініки залюбки знайомлять з культурою та традиціями. А от з сусідами Аліні не надто пощастило, адже за послугами до аюрведи з незрозумілою причи звернулися здебільшого люди похилого віку, тому Аліна не має навколо однолітків.

Нагадуємо, що Аліна Гросу так і не розкрила свій діагноз. Раніше артистка натякала на серйозні проблеми, посилаючись на постійний стрес, і як наслідок погіршення самопочуття. Втім, що турбує Аліну насправді залишається загадкою, адже через нерви не опиняються на декілька годин на операційному столі.

Схожі статті