У ліжку, без макіяжу та Горбунова: Катя Осадча показала, як виглядає після важкого робочого тижня

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча показала підписникам, як відпочиває в неділю, налаштовуючись на новий складний робочий тиждень

Катерина Осадча – популярна в Україні телеведуча, зіркова дружина не менш відомого українського шоумена Юрія Горбунова. Не дивно, що подружжя закохалося прямо на роботі, працюючи на одній сцені, адже що Катерина, що Юрій – страшенні трудоголіки, які тільки що і роблять, що невпинно працюють. Особливо із приходом повномасштабної війни, яку російська федерація розпочала проти України майже рік тому – двадцять четвертого лютого, українські зірки не тільки виступають на сцені, а ще і щоденно ведуть інформаційну боротьбу, вони залучені до великих благодійних проєктів, завдяки яким збирають значні суми на допомогу всім, хто або постраждав від великої війни, або хто потребує забезпечення на фронті.

Ось так і телеведуча Катерина Осадча. Жінка невпинно продовжує працювати. Та ще й аж так, що наприкінці тижня не лишається сил. Вона потребує неабиякого відпочинку.

Окрім телевізійних проєктів, дружина Юрія Горбунова спільно з телеканалом 1+1 є засновницею проєкту Пошук зниклих, завдяки якому можна знайти людину, з якою ви загубилися під час повномасштабної війни.

Щоденно на сторінках ініціативи з’являються все нові й нові публікації про зниклих людей на різних територіях України. Серед тих, кого шукають, – і діти, і старші люди. А локації – кардинально різні, багато гарячих точок.

І ось у неділю втомлена телеведуча Катерина Осадча показалася підписникам абсолютно без макіяжу, без намальованих нігтів і без зачіски. Жінка зізналася: потребує відпочинку, тому неділю проводить у ліжку сама, хіба з патчами на обличчі.

Катя Осадча у сторіс
Катя Осадча у сторіс

Також телеведуча поцікавилася в шанувальників і шанувальниць, як вони відпочивають наприкінці тижня та заряджаються на роботу з понеділка.

Схожі статті