Панорамні вікна та великий камін: Ольга Полякова показала, як виглядає її будинок на березі річки (ФОТО)

Знаменита співачка Ольга Полякова показала своїм підписникам та підписницям, як виглядає її будинок, який розташований прямо на узбережжі річки.

Ольга Полякова – популярна в Україні виконавиця багатьох відомих пісень. Жінка із двадцяти років заміжня за старшим за неї чоловіком, який свого часу був дуже багатим бізнесменом. Вадим Буряковський (у мережі його ще часто підписують Вадим Поляков) – ровесник мами виконавиці.

Ольга Полякова не один раз ділилася на публіку, що вона йшла заміж за дуже багатого чоловіка, який, по суті, і допоміг співачці зробити кар’єру. За її словами, Вадим оплачував усе, чого потребувала Ольга на старті своєї діяльності.

Зараз Полякова разом із своєю родиною живе у величезному будинку. Співачка неодноразово зізнавалася, що має і персонал, який доглядає за оселею. Та ще одним зізнанням жінка поділилася дещо раніше. Говорить, що дорікає чоловіку за кожну копійку, адже наразі, по суті, основною годувальницею сім’ї є вона – Ольга Полякова.

Жінка часто записувала відео зі свого будинку, колись навіть пускала туди журналістів. А буквально нещодавно – учора, Ольга стала ще на крок ближчою до своїх шанувальників та шанувальниць у мережі. Вона показала свою вітальню на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Скріншоти зі сторіз Ольги Полякової
Скріншоти зі сторіз Ольги Полякової

Ольга Полякова поділилася кадрам новорічно-різдвяної кімнати, з якої вже пора знімати всі святкові шати. Співачка зізналась: не хочеться розбирати красу.

Як стало видно на відео, що опублікувала виконавиця у сторіс, у вітальні Полякової все у світлих тонах, великі панорамні вікна, справжній камін, а за вікном – справжня краса: вигляд на трохи замерзлу річку.

Жінка за один день похвалилася затишним, великим будинком і вдень, і ввечері – однаково неймовірно та зі смаком.

Схожі статті