Знову блондинка як дружина Сергія Притули: Фреймут змінила імідж і пофарбувала сіре волосся у платиновий блонд

Знаменита українська телеведуча кардинально змінила свій образ і почала "косити" під дружину Сергія Притули. Тепер жінка має колір волосся платиновий блонд.

Ольга Фреймут – відома в Україні та за кордоном телеведуча. Жінка в українському шоубізнесі знана як зіркова блондинка, Ревізор чи телевізійна пара знаменитого телеведучого, а від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, волонтера Сергія Притули.

Ольга Фреймут також неабияка знавчиня етикету та стилю. Її світлини на сторінці в соціальній мережі Інстаграм надихають мільйонів жінок на стильні образи – одяг, макіяж, зачіска чи фарбування. І ось нещодавно мережу сколихнула новина – відома телеведуча пофарбувалась.

А все через те, що старша донька Ольги Фреймут показала підписникам та підписницям світлину мами в Італії. Там відома телеведуча позує на фоні Пізанської вежі у блакитній сукенці, а волосся знаменитості кольору платиновий блонд. А це зовсім не такий колір, у якому звикли останнім часом бачити жінку її шанувальниці та шанувальники.

Скріншот зі сторінки Злати Мітчелл
Скріншот зі сторінки Злати Мітчелл

Останні кілька місяців Ольга Фреймут на своїй сторінці в Інстаграмі показувалася в холодно-сірому кольорі волосся. Вона так само була блондинкою, проте з абсолютно іншим відтінком, який, звісно, відрізняється від того, який на фотографії, яку опублікувала найстарша з трьох дітей Ольги Фреймут (справжнє ім’я – Ольга Коник до заміжжя, нині ж – Ольга Локотко) Злата Мітчелл, яку Фреймут народила у Великій Британії від власне корінного британця.

На цілу Україну відомо, як Ольга Фреймут стежить за власним стилем, тому світлина, опублікована Златою чи неабияк сколихнула мережу та викликала багато запитань у шанувальників та шанувальниців – і Злати, і її зіркової матусі.

Схожі статті