Білизна поверх одягу: Леся Нікітюк найняла стиліста за 200 гривень і показала, чим обернулася економія на собі

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала себе у смішному образі та пожартувала, що це через найнятого за двісті гривень стиліста.

Леся Нікітюк – знаменита в Україні та за кордоном телеведуча, відома своїм чудовим почуттям гумором, умінням знаходити спільну мову з людьми та хистом чи то розважати аудиторію, чи то доносити до неї дуже важливу інформацію через екран.

Жінка, окрім екранів телевізорів, часто з’являється й на екранах смартфонів своїх шанувальників та шанувальниць. Леся Нікітюк дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, ділиться майже всіма подробицями свого життя, показує підписникам та підписницям закулісся різноманітних проєктів. Звісно, жінка не забуває демонструвати і власне прекрасне почуття гумору. Це Лесі Нікітюк вдається дуже влучно та невимушено.

Ось так вихідними знаменита телеведуча показала своїм фоловерам у інстаграм-сторіс, як вона працює в неділю та готується до цілого дня зйомок. Жінка дещо поскаржилася на погану погоду в першій із недільних сторіс, а потім розбавили вихідний день фотографіями та відео своєї підготовки до запису програми.

Леся Нікітюк показалася у смішному образі
Леся Нікітюк показалася у смішному образі

Леся Нікітюк показала, як приміряє нижню білизну поверх великого, масивного жовтого худі, також вона відмітила стиліста та залишила провокуюче-смішний підпис:

Коли взяла стиліста за 200 грн.

Як стало зрозуміло з наступних сторіс жінки, вона приміряла елемент свого образу. Бюстгалтер насправді мав бути під червоним красивим костюмом, а професійно зроблена зачіска ще більше додала вишуканості образу Лесі Нікітюк. Щоправда потім популярна телеведуча ще й показала, як вона тяжко та із зусиллями розбирає перукарський шедевр на її голові.

Схожі статті