Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун дуже розповнів: “Терміново потрібно в тренажерний зал”

Олександр Цвігун – наймолодший учасник та переможець за всю історію сезонів "МастерШеф. Битва сезонів", але попри юний вік хлопець не поступається знаннями та навичками у світі кулінарії своїм суперникам.

Саша прийшов на “МастерШеф” аби довести собі та іншим, що вік немає жодного значення, якщо ти знаєш, що є справою всього твого життя, й до чого ти маєш талант. Сашко проходив стажування, а згодом й працював су-шефом у польському ресторані, де навчився багатьом речам. До того ж хлопець читає багато професійної літератури, знання з якої, практикує на кухні.

Деякі учасники проєкту навіть не розуміли, звідки у нього в такому віці сильна тяга до розвитку у своїй сфері діяльності. До Сашка завжди прислуховувались, бо його рецепти були нестандартними та смачними. Тому, працювати з ним в одній команді було одне задоволення.

Цвігун став переможцем “МастерШеф. Битва сезонів” та виграв мільйон, з яким, поки що не вирішив що робитиме остаточно. Але зміни в його житті таки є, наприклад, після суперфіналу Саша досить швидко та неочікувано набрав вагу. Можливо на це впливає якийсь недуг Сашка, а можливо щось інше, причин може бути достатньо.

Але хлопець вже й сам помітив, що він змінився і таким він собі не надто подобається, тому Сашко вирішив худнути. І з цього приводу він показав у сторіс instagram спільне фото з учасником “МастерШеф” Аліком Мкртчяном та написав: “Мені терміново потрібно в тренажерний зал”.

Саша Цвігун про схуднення

Тобто, поглянувши на себе зі сторони юнак зрозумів, що йому варто попрацювати над собою та своїм зовнішнім виглядом. Хоча  у народі й вважається, що шеф-кухар не має бути худим, а навпаки повненьким, щоб демонструвати свою професію відразу. Але Сашко вважає, що здоров’ я важливіше, ніж думка інших людей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.