Притула ошелешений: як Леся Нікітюк змінилась за останні 10 років – відростила волосся та оновила стиль

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка дуже полюбилася глядачам. Вона щира, завжди підходить до роботи з гумором, тому, саме ці якості і підкорили українців, а от чоловічу половину населення, ще й краса дівчини, але не завжди вона була така яскрава, як зараз.

Леся стала популярною завдяки шоу “Хто зверху?”, де замінила подругу Педана і Притули Олю Фреймут. Хоча головна ревізорка країни й була на своєму місці, то Леся завдяки професіоналізму швидко опанувала роль головної ведучої та колеги Сергія. І зараз вже без неї шоу ніхто уявити не може.

Ми бачимо Лесю з екранів телевізора та у соціальних мережах неймовірно красивою та доглянутою, але у житті кожної жінки є періоди, коли її зовнішність перебувала не в найкращому стані. Тож, такий переломний період пережила й Леся. Колись, вона не мала такого гарного волосся, як зараз, та одягалась не за останнім піком моди. Та все це має логічне пояснення. І воно досить просте – відсутність гарного заробітку та популярності.

Леся Нікітюк на початку кар’єри

Отже, в мережі з’явились архівні фотографії Нікітюк, де вона має чубчик, неслухняне волосся, фарбувалась досить яскраво та одягалась у ті речі, які були поширені та доступні у той період часу.

Леся Нікітюк до популярності

Тоді Лесі було трохи більше 20-ти років, і, звісно, її смак тільки формувався, так відбувається у кожної молодої дівчини, яка не виросла у розкоші та бере приклад з інших відомих людей.

Але тепер Леся – це ікона стилю, вона завжди одягнена дуже красиво, стильно та сучасно. Її волосся має здоровий вигляд, оскільки ведуча має свого стиліста, якому довіряє вже кілька років. Також дівчина навіть поводиться інакше. І все це впевненість від свого розкішного зовнішнього вигляду.

Л
Леся зараз

Звісно, в цьому є заслуга стилістів, які працювали з Лесею на одному знімальному майданчику, але й власний досвід та відчуття смаку повпливало на ту картинку, яку ми бачимо зараз.

Схожі статті