Наталія Могилевська – наречена: співачка обрала на весілля пишну фату і скромну сукню та показала результат

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська перебувала у шлюбі лише рік, але нареченою встигла побути. Дізнайтеся, як артистка виглядає в весільній сукні.

Останні 10 років Наталія Могилевська щосили приховує правду про своє особисте життя. Імовірно, це пов’язано з невдачами, адже після кількох болісних розривів з коханоми чоловіками Могилевська припинила робити свої стосунки публічними.

Відомо, що офіційно вона була заміжньою лише раз. Пощастило Дмитро Чалому — саме він відвів артистку під вінець. Але вже через рік їхнє кохання було зруйноване, а пара прийняла рішення, що необхідно розійтися.

Наталія Могилевська показала, як виглядає у фаті та весільній сукні

Тим не менш, декілька років тому Наталя Могилевська заінтригувала мережу фотографією у фаті та весільній сукні. З’ясувалося, що співачка готується до торжества, втім, виконавиця не виходила заміж, а весілля мало відбутися на “1+1”.

Наталія Могилевська показалася у весільній сукні

Співачка обрала ніжне мереживо та просте укладання, щоб зробити акцент на своїй натуральній вроді. І варто відмітити, в неї це вийшло.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Наталя Могилевська залишилася на батьківщині і не евакуювалася. Ба більше, вона активно займалася волонтерством. Компанії склав її обранець. Разом пара їздила прифронтовими зонами та давала концерти. Особистість свого коханого Наталія Могилевська не поспішає розкривати, однак розповіла, що вони давно знайомі, він старший за неї і вона може покластися на нього в усьому.

Не так давно виконавиця зізналася, що такого чоловіка доля їй подарувала, тому що вона навчилася бути дружиною. І тепер артистка планує такий самий шлях пройти з материнством.

Схожі статті