“Татові від Евана”: Остапчук отримав листа від сина, з яким не спілкувався через заборону екс-дружини Войченко

Тривалий час Володимир Остапчук не мав змоги спілкуватися з дітьми. І все це не через його не бажання, а через заборони його екс-дружини Олени.

Насправді вся країна знає, що розлучення Володимира та Олени було гучним та складним. Жінка ображалась на свого коханого через те, що він вже встиг знайти заміну й, звісно, підривала олію у вогонь. Купа звинувачень у бік чоловіка, і, навіть, про його психологічні розлади.

Хоча насправді, родина Войченко не є зовсім ідеальною, і здоровою також, про це Остапчук повідомив вже тоді, коли жінка дійшла піку образ на адресу колишнього. По-перше, Олена не давала змоги Володимиру навіть спілкуватися з донькою та сином онлайн. Вона самостійно блокувала тата у мобільних телефонах дітей. А по-друге, Олена так і продовжувала звинувачувати Вову в усьому та приписувати йому діагнози. Тож, і довела чоловіка до з’ясувань правди.

Тривалий час шоумен не бачився з малечею, і в один момент Войченко відтала та дозволила Остапчуку прилетіти до дітей у Канаду, аби провести з ними час. Це стало найкращою подією у 2022 році для Володі, оскільки про це, він міг лише мріяти останній час.

Лист від сина
Лист від сина

Та, здається, та зустріч була серйозним кроком для Олени, оскільки, судячи з усього Володимир і зараз активно спілкується з дочкою та сином. Тому, днями ведучий показав лист від сина Евана, який хлопець сам підписав та загорнув у помаранчевий конверт. Що всередині, Остапчук демонструвати не став, певно, спілкування з єдиним сином – це занадто особисте та цінне для чоловіка. Але той факт, що тепер Володя має змогу щодня мали контакт з рідними дітьми, вселяє надію, що рано чи пізно, навіть після бурхливого розлучення, колишні знаходять спільну мову і залишаються людьми.

Схожі статті