Ніяка вона не Кароль: ось яке прізвище поп-діва української естради багато років тому змінила в паспорті

Багато зірок, яких ми знаємо та любимо виступають під псевдонімами та інколи навіть прописують їх у своїх документах, аби потім не було жодних проблем. А чи є Тіна Кароль виключенням, дізнатися можнау статті.

Певно кожен прихильник улюбленої артистки знає, що її справжнє ім’я та прізвище – Тетяна Ліберман. Так, співачка має єврейське коріння, чим до речі й пишається, оскільки Тіна вважає, що зовсім не важливо, де ти народився, головне ким ти став. Кароль навіть якийсь період життя та творчості присвятила участі в єврейському хорі, і знає традиційні пісні, які в дитинстві та юності постійно наспівувала.

Справжнє ім'я Кароль
Справжнє ім’я Кароль

Ліберман – це суто єврейське прізвище, яке дісталось артистці від її тата, тож, жінка має коріння лише з однієї сторони родичів. Але все ж таки вважає, що вона єврейка і любить це ввгяуття та народ. Навіть кар’єра Тіни почалась зі знайомства з євреєм в Україні на пісенному конкурсі в Ужгороді.

Тож, все починається з коріння, і для когось це добре, а для когось ні. Та Тіна з тих людей, які вдячні долі за все. Оскільки артистка вважає себе досить миролюбивою, то й світ до неї ставитися так само, з любов’ю.

Насправді ім’я Тетяна вже давно не звучить в житті Тіни, бо всі вже звикли до того, що вона Тіна Кароль. Всі друзі, колеги називають її сама так. Але, можливо родичі все ще звуть артистка справжнім ім’ям, яке дали дівчинці при народження. Певно мама та брат точно не називають рідну людину за псевдонімом.

Справжнє ім'я Кароль
Справжнє ім’я Кароль

Тим паче, що співачка дуже любить своє коріння і вважає, що не можна зраджувати державі, якій ти прихильна. Тому за паспортом вона Ліберман Тетяна Григорівна і змінювати це не збирається та навіть ніколи не мала такого бажання, бо це пам’ять про батька, про коріння, про сутність.

Схожі статті