“Та вибачить мене Тая”: Олег Винник і Настя Каменських натякнули своїми обіймами на романтичні стосунки

Зіркові дуети завжди користуються неабиякою популярністю, адже цікаві одразу декільком фанатським базам. Ба більше, завжди з'являється можливість для хорошого піару.

Шанувальники звикли бачити Олега Винника на сцені разом з неймовірної вроди бек-вокалісткою. Квітка Таюне є невід’ємною частиною перформансів повелителя вовчиць. Та коли мова заходить за дуети, вірна партнерка Олега по сцені відходить на другий план.

Олег Винник і Настя Каменських натякнули на романтичні стосунки

Для вдалого зіркового “дуету” часом достатньо просто активної взаємодії на публіці: без спільних композицій та відеокліпів.

Це дає можливість побачити, наскільки буде успішним тандем, якщо виконавці все ж таки вирішать співпрацювати. Наприклад, перед тим, як Олег Винник та Оля Полякова записали спільну пісню, вони активно попрацювали з аудиторією, яка з захватом сприйняла натяк на дует.

Не менш захопливою глядачі вважають імовірний тандем повелителя вовчиць та Насті Каменських. Зірки встигли зпрацювати  на розважальних шоу: вони роззнайомилися, подружилися та дозволяють собі прояв почуттів одне до одного.

Олег Винник і Настя Каменських натякнули на романтичні стосунки

Це настільки сподобалася користувачам мережі, що незабаром в Instagram стали з’являтися фанатські ролики та колажі, на яких фанати виконавців відкрито їх “шипирять”.

Хіба що зараз для Олега Винника будь-які нові проєкти неможливі, так як виконавець знаходиться за кордоном, повністю відсутній в українському медіа просторі, і як зазначають юристи артиста, проходить лікування.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні підтвердилася інформація, що зірка знаходиться в Німеччині. Втім, Олег активно надає допомогу Збройним силам України. Зірка регулярно передає воїнам автомобілі, які використовуються на фронті.

Схожі статті