Ксенія Мішина без комплексів показала, як виглядає в шапочці для плавання в басейні: Холостячка-Фантомас

Відомо, що Ксенія Мішина обирає здоровий спосіб життя, вона займається йогою, медитує, ходить у спортзал, на масаж, а тепер, ще й у басейн пішла займатися. Тому очікується багато фото.

Мішина – відома українська акторка, яка була ще й першою “Холостячкою” України. І вже тоді Ксенія чітко розмежовувала свій спосіб життя від того, як це робить чоловік. Наприклад, вона на сторонниця міцних напоїв, тому, пильно слідкувала за тим, хто і скільки може випити за вечір. Особливу увагу жінка проявила до цього питання на першій вечірці, оскільки всі чоловіки мали необмежений доступ до бару та, звісно, хвилювалися.

Інколи Мішина була незадоволена, що чоловіки випивають, але вона не була проти й в жодному разі не забороняла, але чітко транслювала своє бачення. Тож, коли акторка на фіналі обрала Олександра Еллерта, який полюбляв цю справу, то було важкувато привчити його до її звичок, здорових, хоча й сам Еллерт спортом займався, та без жодних заборон.

Тож, Мішина завжди дуже серйозно ставилась до свого здоров’я та зовнішнього вигляду, тому, жінка відвідує косметолога, масажиста, вивчила практики, які, тепер сама продає у вигляді медитацій, займається йогою та пішла у басейн. І, до речі, саме басейн акторка ввела нещодавно, оскільки раніше був у сторіс тільки зал. А тепер ще й плавання.

Оскільки всі ми знаємо у басейн без спеціальної шапки не пускають, отже акторці довелося заховати своє розкішне волосся під цю професійну шапку, але здається, саму Мішину це насмішило.

“Шапочки – не найкращий винахід людства. Обожнюю” – поділилась думками Ксенія.

Мішина у басейні

І з її саркастичних слів, стає зрозуміло, що ці обов’язкові головні убори для басейну жінці зовсім не подобаються, але вибору немає і доводиться одягати шапку аби поплавати у басейні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.