Епатажний Шура з’явиться у новорічному «Блакитному вогнику» в образі Юлії Тимошенко: надів косу і вже не відрізнити

На новорічному концерті епатажний співак Шура постане перед глядачами у образі не менш епатажного українського політика.

Обрав цей образ співак Шура не випадково, адже в якийсь момент вся увага журналістів була прикута саме до нарядів, у яких Юлія Володимирівна приходила на роботу. Тож не дивно, що епатажний співак, який любить все, що виходить за межі здорового глузду, обрав саме її для новорічного виступу.

Шура навіть костюм вже собі підібрав. Відео перевтілення з багатообіцяючим та інтригуючим підписом про 2 ролі співак виклав на своїй сторінці у мережі.

У коментарях під дописом прихильники співака оцінили таке перевтілення, хоча і зауважили, що бородата Кристина Орбакайте у співака вийшла краще. При цьому дехто при першому перегляді відео не впізнав Шуру, а побачив Юлію Тимошенко. Схоже, навіть на початковому етапі шанувальники вже закохалися у образ Шури-Юлії Тимошенко. Деякі сподіваються побачити і гурт “Руки вверх” з макіяжем та у незвичних образах.

Судячи з образу Шури на “Блакитном вогнику” точно нудно не буде.

Любов до переодягання та експериментів з образами у Шури почала проявлятися ще з дитинства. Надихнула його на це бабуся, яка сама любила екстравагантні наряди і дівчата, з якими майбутня зірка спілкувалася набагато частіше, ніж з хлопцями. На таке нетипове коло спілкування, як і на вибір майбутньої професії. схоже, вплинула цікавість хлопця до модного одягу, експериментів з зовнішністю та косметики.

Зараз виконавець часто використовує свої дитячі захоплення у професії. А його екстравагантні образи роблять з нього таке собі “чудо в пір’ї”. При цьому Шура не ображається на це, а говорить, що образ гірший, ніж у нього навіть придумати важко.

Схожі статті