Переплюнула колишню Пономарьова Мозгову: Марія Яремчук відкрила душу навстіж і показала форми без пуш-апу

Знаменита українська виконавиця та колишня зірка вітчизняної естради Марія Яремчук підкорила мережу свіжою фотосесію. Усі деталі в нашій статті.

Декілька років тому знаменита українська співачка та спадкоємиця великого музиканта Марія Назарівна Яремчук повідомила про те, що вирішила закінчити музичну кар’єру. Офіційною причиною стала фобія публічних виступів.

Марія Яремчук відгуляла весілля
Марія Яремчук показала форми

Для шанувальників творчості артистки це стало серйозним ударом, адже вона подавала великі надії і за короткий проміжок часу стала вельми успішною.

Марія Яремчук показала форми

Декілька років Марія не підтримувала зв’язку зі своїми фанатами. І активність почала проявляти лише після початку повномасштабної війни в Україні. Особиста сторінка Яремчук в соціальній мережі Instagram буквально ожила.

Спочатку артистка просто підтримувала аудиторію, а згодом показала, як змінилася за ці декілька років.

Так, Марія Яремчук оприлюднила серію знімків, на яких показала, що зберегла свою вроду і навіть аніскільки не змінилася у формах, хоча її положення з тих пір було не публічним, а отже Марія могла дозволити собі все, що захоче.

Варто відмітити, що найбільшу активність на сторінці зірки проявляє її колишній колега Олександр Пономарьов, з яким її свого часу підозрювали у романі. Знаменитості виступали у дуеті, який наштовхнув аудиторію на думку, що за цим тандемом може приховуватся справжнє кохання.

Втім, не дивлячись на невдалий жарт Олександра про стосунки, Марія спростувала новину, а згодом взагалі зникла зі сцени. Тому фанати втратили будь-яку можливість віднайти правду.

До речі, 2022-го Марія Назарівна випустила нову композицію, яку присвятила подіям в Україні.

Схожі статті