Лілія Ребрик без макіяжу в домашньому халаті показала, якою її зранку бачить чоловік Андрій Дикий: не впізнати

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик показалася в домашньому халаті та повністю без макіяжу – так зірка ходить вдома перед чоловіком Диким.

Лілія Ребрик – знаменита українська телеведуча, відома своєю участю в багатьох телевізійних проєктах. Із 2006 року вона була ведучою “Прогнозу погоди” на телеканалі “СТБ”, з 2008 по 2016 рік була ведучою телепроєкту талант-шоу “Танцюють всі!”, з січня 2009 року вела на цьому ж телеканалі “Неймовірні історії кохання”. З 2017 по 2022 рік — ведуча програми “Ранок з Україною”.

Жінка відома своїми стильними образами, у яких вона з’являється на телеекранах. Вона – вишукана, завжди із зачіскою та макіяжем, у модному вбранні, проте знаменитості теж люди, які вдома знімають усі шати, у яких їх звикли бачити.

Ось так і популярна телеведуча Лілія Ребрик. Жінка, до речі, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там вона показує чи не всі подробиці власного особистого життя.

Лілія Ребрик нещодавно показалася шанувальницям та шанувальникам у простого домашньому вбранні. Жінка записала відео без жодного граму макіяжу. Вона така, яка є.

Ребрик продемонструвала спершу себе в домашньому костюмі світло-бузкового кольору. Там жінка розповідала про свою любов до ароматної кави, а потім, у наступній сторіс, Лілія Ребрик з’явилася перед прихильниками та прихильницями у звабливому халатику.

Скріншот зі сторіс
Скріншот зі сторіс Лілії Ребрик

Вона покрутилася перед камеру з розпущеним волоссям, а на обличчі не видно ані тонального крему, ані пудри, ані туші для вій, ані блиску для губ – нічого. Лише природна краса популярної в Україні акторки та телеведучої.

Жінка живе разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким, за якого вона вийшла заміж у 2011-му та з донечками, яких Лілія Ребрик народила від нього ж – зі старшою Діаною та меншою Поліною.

Схожі статті