ТОП-5 зачісок Юлії Тимошенко: фірмова коса, низький хвіст, романтичні хвилі, гулька і не тільки

Відома українська політикиня Юлія Тимошенко знаменита не тільки своєю політичною діяльністю, а й справжньою красою, зокрема, своїми зачісками.

Ймовірно майже у кожного є певний період життя, який асоціюється із чимось. Це може бути аромат парфумів, улюблений стиль в одязі або музиці. Однак час минає, і все має схильність до змін. Чимало відомих постатей люди пам’ятають завдяки їхнім так званим “фішкам”. Так, наприклад, українська політикиня Юлія Тимошенко здобула популярність серед українців не без допомоги своєї культової зачіски – косички. У багатьох пародіях та мемах легко можна віднайти образ жінки завдяки цьому перукарському диву. А які ще зачіски приміряла Юлія Тимошенко та як змінювався її образ ми зараз розкажемо.

Об’ємний пучок

На початку своєї кар’єри українська політикиня була абсолютно не схожою на себе зараз. І тут справа не тільки в зачісці Юлії Тимошенко, але й кольорі волосся. У той період жінка була шатенкою, мала коротенький чубчик та великий об’ємний пучок.

Культова коса. Початок.

На початку 2000-х Тимошенко вирішила віддати перевагу більш стриманій та акуратній косі, а не вальяжному пучку. Однак це ще не була її культова зачіска, адже Юлія мала чубчик і русяве волосся.

Перші зачіски Тимошенко
Перші зачіски Тимошенко

Коса

І ось настав момент, коли Тимошенко пофарбувалась у блондинку і все-таки заплела ту саму косу, яка обраслювала її голову, наче німб.

Легендарна коса
Легендарна коса

Романтичні хвилі

Іноді українську політикиню можна було побачити на публіці із розпущеним волоссям, яке спадало романтичними хвилями на плечі жінки.

Романтичні хвилі
Романтичні хвилі

Низький хвіст і маленька гулька

З часом зачіски Юлії більш простими та практичними. Вона періодично чергувала низький хвіст з маленькою гулькою, що надавало її образу більшої стриманості.

Стримані зачіски
Стримані зачіски

Юлія Тимошенко зараз

Зараз відома політикиня виглядає так: вона чергує хвилі із зібраним волоссям. Виходить якось так:

Тимошенко зараз
Тимошенко зараз

Схожі статті