Улюбленець мільйонів, як Потап, Каменських та Полякова: куди подівся Олег Винник з українського шоу-бізнесу?

Відомий український співак, кумир багатьох "вовчиць" Олег Винник зробив досить тривалу паузу у своїй творчості. Куди ж подівся улюбленець мільйонів? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Починаючи з 24 лютого, артист не робив ніяких публічних заяв, дописів, виступів проти війни. Після початку повномасштабного вторгнення, багатьох цікавило питання: “Чому Олега Винника ніде не чути?” Час від часу, ходили чутки про те, що співак не хоче підтримувати Україну, а тому мовчить.

Як виявилося, Олег має серйозні проблеми зі здоров’ям. Українська телеведуча Міла Єремєєва підтвердила цю інформацію. За її словами у Винника вимушена “перерва” у творчості. Також Єремєєва зазначила, що йому зараз точно не до нового українського шоу-бізнесу. Але, попри всі негаразди, він завжди активно допомагає ЗСУ через свій благодійний фонд.

Нагадаємо, що співак родом із Черкаської області. Сольну кар’єру розпочав ще з далекого 2003 року, написавши, свою першу пісню “Аромат моєї мрії”. За роки своєї активності мав багато пісенних грамот та навіть став одним із головних тренерів “Голос країни” у 2021 році. Першим сольним концертом фанати змогли насолодитися 29 травня 2014 року.

Олег Винник на "Голос країни"
Олег Винник на Голос країни

Ведуча подкасту на каналі GLOSTER FM стверджує, що Олег – український артист, який повністю підтримує Україну, чим може у скрутний для неї час. Зараз у нього просто перерва, яка пов’язана зі здоров’ям та іншими труднощами.

Також адвокат Олега Винника теж стверджував, що він засуджує війну росії проти України та не піариться в допомозі, яку надає нашій державі. Ще до 24 лютого співак скасував декілька концертів, причиною тому вже тоді були проблеми зі здоров’ям.

Схожі статті