Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин у 19 став батьком, а у 20 обвінчався: як виглядають дружина і дитина

Роман Сасанчин став дуже відомим виконавцем на весь країну завдяки участі у шоу "Голос.Діти". Тоді Романові будо 10 років, і всі пам'ятають його маленьким хлопцем. Але зараз він вже батько та чоловік.

Рома за свої 20 років досяг вже чималого успіху, як у житті, так і на сцені, оскільки завдяки популярності він іноді може називати будь-яку суму за свій виступ. Та велика сцена українського шоу-бізнесу Романові поки що не підкорилася, але все тимчасово.

Роман з дружиною
Роман з дружиною

Та попри не малі успіхи в роботі та юний вік Сасанчин вже встиг стати чоловіком, батьком, побувати на хрестинах поки що єдиної доньки та обвінчатися з коханою дружиною. І все це, хлопець має у 20 років. Сміливий крок, звісно. Адже в такому юному віці хлопці, та й дівчата найчастіше ще не готові до створення родини. Але це не його випадок.

А обраницею Сасанчина стала дівчина, на ім’я Іванна. Вона трохи старша від Романа, але це не заважає їй відчувати себе за чоловіком та бути з ним щасливою. Іванна блогер, вона залюбки розповідає у своєму блозі в instagram про будні з маленькою Елізабет, про своє відновлення, родину, друзів та підіймає важливі теми.

Насправді ж дуже помітно, що між молодою парою є сильні та справжня почуття. А кадри Сасанчина з дочкою – це окрема історія. Рома якось зізнався, що дитина до них з дружиною не була несподіванкою, пара планувала народження дитини.

Роман з дочкою
Роман з дочкою

До того ж Сасанчин дотримується думки, що краща раніше народити та пройти всі складні етапи тоді, коли в тобі багато енергії та в тебе ще потім залишиться час на розвиток. А дитина при цьому вже буде досить дорослою.

Тож, зараз молодий чоловік, чий шлюб вже затверджений небесами почуває себе абсолютно щасливою людиною. Йому є про кого дбати та для кого розвиватися, і це прекрасно.

Схожі статті