Як виглядає елітна квартира, яку Оля Полякова прибрала до рук: “Він міг би вигнати мене з дому, але…”

Знаменита українська співачка Оля Полякова може похизуватися розкішною нерухомістю, яка до того ж повністю належить їй. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Про музичну кар’єру Оля Полякова мріяла з юності, однак реалізуватися, як виконавиця змогла лише після реалізації у сімейному житті та материнства. Оля не приховує, що свою велику роль у розвитку її кар’єри зіграли гроші чоловіка Вадима Буряковського. Свого часу бізнесмен мав великі фінансові проблеми, і тоді успішна творча діяльність Олі стала великою підтримкою для родини.

Як виглядає елітна квартира Олі Полякової

Як виглядає елітна квартира Олі Полякової

Суперблондинка також неодноразово зізнавалася, що більшість нерухомості переписана на неї, у тому числі розкішна квартира в центрі столиці.

“Якби він мав на квартиру право, то він міг би мене вигнати з дому, але квартира на мені. Тому що я жінка розумна і коли я виходила заміж, то я виходила з однією умовою, що все буде на мені. Він так хотів на мені одружитися, що, дурник, зробив це. Все переписав, все мені віддав”, – прокоментувала своє тверде фінансове становище Оля Полякова в інтерв’ю для Каті Осадчої.

Як виглядає елітна квартира Олі Полякової

Однак необхідно зазначити, що ці приміщення також необхідно утримувати, і Оля Полякова робить усе можливе, щоб уся нерухомість була у хорошому стані.

Наприклад, та ж сама квартира позаминулого року постраждала від протікання даху. Оля досить довго привертала увагу до проблеми з поганим функціонуванням комунальних служб, і, врешті-решт, організувала ремонт зі своєї кишені, адже ситуація була жахливою.

Після початку повномасштабної війни в Україні Оля Полякова здебільшого з’являється у своєму заміському будинку. Саме там родина зустріла 2023-й та провела час на зимових канікулах.

Схожі статті