|
01.02.2023 16:18

Ніяка вона не Каменських: ось від якого прізвища відмовилася дружина Потапа багато років тому

Настя Каменських — ім’я відоме, досить гармонійне та навіть привабливе. Його легко запам’ятати, а тому вибір співачки зрозумілий, адже на початку своєї кар’єри, вона хотіла, щоб її музика була популярною.

Настя Каменських розкрила своє справжнє прізвище

Настя Каменських розкрила своє справжнє прізвище

Каменських — не придуманий псевдонім, а справжнє прізвище. Хіба що Настя успадкувала його не від батька, як це заведено, а від матері. За народженням знаменита українська артистка — Настя Жмур.

Ба більше, тато зірки Анатолій Йосипович дуже відома постать, аджебув українським спортсменом та музикантом. Свого часу Жмур став капітаном команди “Динамо” з волейболу, а згодом концертним директором хору імені Г. Верьовки. Його учасницею була мати Насті Каменських – Лідія.

Настя Каменських розкрила своє справжнє прізвище

На превеликий жаль, Анатолій Йосипович пішов з життя у віці 81 рік. Це стало великою втратою для люблячих дружини та дочки. Після похорон Лідія Каменських прийняла рішення переїхати до своєї дочки, яка охоче відкрила для рідної людини двері свого дому.

Раніше Настя Каменських показувала, як жила до того, як оселилася за містом. У співачки була скромна кімната у квартирі батьків, куди вона завжди приходила навіть після переїзду і лягала спати. Зірка зізнавалася, що в ній панувала особлива атмосфера, яка дуже її заспокоювала та змушувала почуватися у повній безпеці. Після втрати батька, це почуття зникло.

Зараз дві прекрасні Каменських майже не розлучні, адже подорожують разом, живуть разом і веселяться також разом.