Жіночий гумор завжди в тренді: як пробилися на телебачення Яна Глущенко, Вікторія Булітко, Олена Кравець

Приємно мати в житті улюблену справу, кар'єру та впізнаваність. Проте шлях до цілі не завжди буває легким. Українські "покровительки" гумору Яна Глущенко, Вікторія Булітко та Олена Кравець розповіли як саме досягли успіху.

Гумористичні шоу такі, як “Квартал-95” та “Дизель Шоу” наразі користуються шаленою популярністю серед розважальних шоу. В кожного актора є своя історія, яка привела їх до власного успіху.

Яна Глущенко

Харизматична, цілеспрямована, яскрава білявка з команди “Дизель Шоу” має свою історію перед тим, як стати успішною. Родом акторка із Мелітополя. Закінчила Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Свою діяльність розпочала саме з 2004 року, коли активно знімалася в кінопроєктах та телепроєктах.

Яна Глущенко історія успіху
Яна Глущенко історія успіху

Першим в кар’єрі стали знімання у детективі “Російські ліки”, але цього було замало, тому далі Яна готова була братися за більш серйозні ролі. Все змінилося з 2015 року, коли на екрани вийшла всім відома гумористична програма “Дизель Шоу”.

Для того, щоб був рейтинг команді довелося пройти багато випробовувань та невдач, тому Глущенко наполегливо працювала на шляху свого акторського “розквіту”. У перервах між участю в “Дизель Шоу” знімалася у фільмах та серіалах аж до 2017 року.

Вікторія Булітко

Не менш прекрасна акторка із всієї команди “дизелів”, Вікторія Булітко теж виділилася своєю харизматичністю, а ще яскравим зовнішнім виглядом. Народилася в місті Запоріжжя. Закінчила Запорізький національний університет. Почала свою діяльність із 2000 року.

За спиною у Вікторії багато розважальних проєктів, що свідчить – шлях був важким. Вирішальним стало виконання пісень в дуеті разом із Мариною Поплавською на гумористичному шоу в Юрмалі. Після чого, свою кар’єру вони продовжили разом в “Дизель Шоу”.

Вікторія Булітко на "Дизель Шоу"
Вікторія Булітко на Дизель Шоу

Олена Кравець

Акторка, гумористка, єдина жінка, серед колективу в “Квартал-95” – це не все, чим можна описати талановиту Олену Кравець. Родом із Кривого Рогу. Здобула вищу освіту в Криворізькому економічному інституті.

Олена Кравець поставила пазу у творчості
Олена Кравець поставила пазу у творчості

Цікавим фактом є те, що Олена здобула економічну освіту, проте це не завадило їй піти за покликом серця: бути акторкою гумористичного жанру. Як стало відомо згодом, Кравець через проблеми зі здоров’ям, взяла паузу у своєму творчому житті та роботу в “Квартал-95”.  Наразі Олена є ведучою проєкту “Тихий вечір”.

Схожі статті