Оля Полякова з’явилась в одному кадрі з Міцкевичем з “МастерШеф” та назвала його женоненависником

Владислав Міцкевич на даний момент є досить популярним, оскільки кулінарне шоу "МастерШеф" розкрило його і як професіонала, і як людину. Тому, зараз він приймає нові виклики.

Міцкевич дуже талановитий кухар, який має свій стиль, своє відчуття та смак. Неодноразово його страви підкорювали вибагливих суддів та приносили йому перемогу у конкурсах. Але іноді його запальний характер навпаки заважав йому гідно пройти випробування. Проте учасником він був не в одному сезоні, а це вже є великим досягненням.

Міцкевич в ресторані

Зараз Міцкевич не тільки шеф-кухар, а ще й блогер, до того ж досить активний. Тому Влад часто щось рекламує та розповідає про все, що відбувається в його житті. І про особисте, і про робоче, і про цікаве.

До речі про цікаве, вже відомо, що Міцкевич бере участь у зйомках нового кулінарного шоу, але що саме це за проєкт чоловік поки тримає в таємниці та інтригує свою аудиторію у соціальних мережах. Та днями Оля Полякова не стрималась і виклала кадри зі зйомок.

Зйомки шоу

Самого процесу співачка не показала, оскільки це заборонено робити до прем’єри. Але зняла відео разом з Міцкевичем та доволі грубо пожартувала. Оля назвала Владислава женоненависником, сам же кухар трохи здивувався, але не образився.

Кадри зі зйомок

Можливо Полякова зробила свої висновки через те, що Міцкевич вже двічі пережив розлучення, або через його боротьбу з дівчатами на кухні “МастерШеф”. Та насправді ж чоловік не має жодного негативу до жіночої половини населення. Він поважно ставиться до кожної, котра знає. Звісно, за виключенням особистих моментів, які є в кожного.

Тож, зрозуміло, що це був просто гострив жарт Полякової. А от щодо прем’єри шоу, то доведеться ще почекати приблизно місяць до завершення зйомок. І вже потім можна буде чекати на анонси.

Схожі статті