В мережі з’явилися фото розкішного маєтку, де живе Тіна Кароль і Дан Балан: для майбутніх дітей місця предостатньо

Виконавці з'явилися разом у незвичному і дуже особливому місці.

Чутки про роман між молдавським співаком Даном Баланом та українською поп-дівою Тіною Кароль ширяться вже два роки. Проте правда це чи ні пара ніяк не коментує.

Продюсер шоу “Голос країни”, на якому і познайомилися виконавці, зауважує, що між артистами точно є стосунки. але більше він нічого не розповів. Додає тем для пліток і те, що у деяких образах у Тіни Кароль проглядається животик, тож прихильники чекають моменту, коли співачка розповість про стосунки з Даном Баланом та свій цікавий стан.

Схоже, що чутки не безпідставні, адже фінальний випуск 10-го сезону “Голосу країни” пара вела онлайн з заміського будинку Тіни Кароль. На офіційній сторінці вокального проекту Тіна Кароль і Дан Балан представили спільну пісню, на яку наклали коротенькі відео з їхніх відносин на проекті, що підтверджує слова Володимира Завадюка. локацію для презентації нової композиції прара обрала не випадково – це спальня Тіни Кароль у її маєтку на Київщині.

Прихильники зіркової пари захлинулися від ніжності і захвату.

Схоже, що пара остаточно поселилася у заміському будинку української виконавиці і місця там точно всім вистачить, адже будинок має три поверхи. Найвищий поверх повністю належить поп-виконавиці Тіні Кароль.

До того ж син Тіни Кароль Веніамін, схоже, змирився з присутністю Дана Балана в їхньому житті. Раніше повідомлялося, що син співачки не в захваті від співака і у них часто виникали конфлікти. Через це Тіна Кароль свого часу заборонила Данові Балану приходити до них додому.

Схожі статті