Який вигляд мала Катя Осадча в дитинстві – покажуть бабусині фото з архіву: “Зберігає мої фото дитячі”

Нині відома на весь світ телеведуча передачі "Світське життя" Катя Осадча перетворилась на повноцінного волонтера. Але колись ця сильна жінка була маленькою дитиною.

Катерина з дитинства була активною та непосидючою, а дар захоплювати слухача в дитинстві тренувала на собаці, яка завжди уважно слухала маленьку Катю та дивилась їй прямо у вічі. Також у юності дівчина  захоплювалася музикою і танцями. Але далі захоплень це не зайшло.

Осадча в дитинстві
Осадча в дитинстві

Та Каті довелось швидко подорослішати, оскільки вже у 13 років за власним бажанням дівчина зайнялась моделінгом і навіть їздила працювати за кордон. Тоді, на щастя, батьки Каті не заважали їй робити те, що їй подобається.

За кордоном дівчина прожила 5 років, і саме це зробило її самостійною та дисциплінованою. А також допомогло вивчити мову. Загалом життя Каті розвивалося досить стрімко, бо у 18 вона ще й вийшла заміж. А також вирішила зайнятися тележурналістикою та довгий час займалася вивченням української мови, оскільки не володіла нею досконало.

Катя Осадча
Катя Осадча

Так, незабаром Осадча народила сина Іллю, а потім з нею сталося розлучення. І це був новий етап у житті молодої жінки, оскільки вона присвятила всю себе роботі та вихованню сина. Та з роками таки знайшла й сімейний затишок разом з колегою Юрієм Горбуновим.

Та зараз життя настільки шалене, що якої вирішила піддатися спогадам з дитинства, коли не було жодних турбот та тим більше війни. Тому, у сторіс в соцмережі instagram Катерина виклала дитяче фото, яке досі зберігає її бабуся, оскільки для неї Катя завжди дитина.

Дитяче фото Каті Осадчої
Дитяче фото Каті Осадчої

На фотокартці видно, що Осадча майже школярка, мила, з білявим волоссям та чубчиком. Також помітно, що дівчина щаслива та радісна. Певно, тоді посиденьки з бабусею були вдалими.

Схожі статті