Дантес розкрив секрет своїх стильних локонів – не миє голову: для Кацуріної не марафетиться, як для Дорофєєвої

Володимир Дантес приголомшив своїх шанувальників та шанувальниць неочікуваним зізнанням: він робить зачіску гарною завдяки тому, що не миє голову

Володимир Дантес – знаменитий український співак, відомий також він і тим, що був одружений на дуже популярній виконавиці Наді Дорофєєвій, яка кілька років працювала в парі із співаком Позитивом у дуеті “Врємя і стєкло”. Дантеса часто ототожнювали з його зірковою дружиною, та зараз усе змінилося.

Після того, як співоча пара розійшлася, у мережі був справжній ажіотаж стосовно розриву знаменитого шлюбу. І зараз шанувальники та шанувальниці що Володимира Дантеса, що Надії Дорофєєвої активно слідкують за особистим життям зіркової пари.

Таке враження, ніби популярність Дантеса тільки зросла після такого розриву. Чоловік зараз активно почав вести власну сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там він майже щодня ділиться з підписниками та підписницями новими подробицями свого особистого життя.

Володимир Дантес не так давно запропонував фоловерам поспілкуватися: будь-хто міг поставити будь-яке запитання знаменитому виконавцю, а той – відповів би на все, що цікавить прихильників та прихильниць.

Окрім стандартних запитань про особисте життя виконавця, фоловери питали про його стиль життя, вподобання й так далі. На що чоловік відповідав, публікуючи свої фотографії.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

Одним із запитань було те, як він робить таку п’яну зачіску, як її назвали в мережі. Володимир Дантес опублікував світлину, де він знаходиться у кімнаті й назвав три складові тому, хто запитує:

1.    Єврейська мама

2.    Бути частіше п’яним

3.    Бруднити й не мити голову.

Скористатися цими складовими чи ні – вирішуватимуть підписники та підписниці Володимира Дантеса самостійно.

Схожі статті