Як виглядають брати Алли Мазур, Лідії Таран, Соломії Вітвіцької та інших ведучих ТСН: красені-чоловіки

Українські знамениті телеведучі - не одні діти в родинах, вони мають братів та сестер, які теж, безперечно, заслуговують на увагу не менше, ніж їхні зіркові сестри.

Людину без підтримки легше зламати. Життєві складнощі часто бувають занадто нещадними. Саме тому поруч завжди мають бути близькі люди, які в хвилини печалі та відчаю підставлять плече. Для когось такими є друзі. Втім доля нерідко розділяє навіть найкращих друзів, і гарантії, що вони не втратять одне одного, коли так потребуватимуть допомоги, немає ніякої. Однак є ті люди, які не просто рідні по духу, але й по крові. Брати та сестри – це справжня опора, це – сім’я.

У світі шоу-бізнесу існує безліч історій про те, як брат або сестра повертали своїх зіркових родичів до життя, підтримували їх. Зараз ми розкажемо про найближчих людей ведучих з 1+1 – про їхніх братів.

Алла Мазур

Алла Мазур – це відома українська журналістка, телеведуча, ведуча програми новин на 1+1. Тисячі українців давно вже цікавить особисте життя зірки. Втім попри свою медійність на телебаченні, вона не надто охоче розповідає сімейні секрети. Ба більше, фанати Алли Мазур навіть не здогадуються хто само є супутником по життю жінки і з ким вона виховує сина.

Відомо лише те, що у телеведучої є молодший брат, якого звати Олександр. На відміну від сестри, яка обрала журналістський фах, чоловік вирішив йти по стопам батьків й обрав галузь медицини. Крім того, він зовсім не медійна людина. Саме тому в інтернеті не знайти жодного його фото разом із сестрою.

Соломія Вітвіцька

Брат знаменитої телеведучої Соломії вітвіцької Северин – кадровий військовий. Жінка розповіла, що він перебуває часто в гарячих точках. Його дружин – теж військова. Вітвіцька не приховує: переосмислила своє ставлення до професії брата. Раніше жінка дуже хвилювалася, а зараз знає, що брат сильний, він усе пройде. Телеведуча розповіла, що Северин і сам багатьом побратимам часто допомагає подолати якісь психологічні труднощі.

Соломія Вітвіцька з братом
Соломія Вітвіцька з братом

Лідія Таран

Свого брата Лідія Таран називає справжнім героєм. Для неї чоловік найрозумніший із усіх на світі. Вона розповіла, що брат раніше був викладачем: викладав китайську, англійську та французьку в університеті.

Але після повномасштабного вторгнення йому довелося взяти в руки зброю і встати на захист батьківщини.

Лідія Таран із братом
Лідія Таран із братом

Схожі статті