“Не можна ставити чоловіка в такі умови”: з’ясувалося, що Регіна Тодоренко може втратити не тільки Батьківщину

Знаменита російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко знову в усіх на вустах. Що сталося на цей раз, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні велика кількість вітчизняних знаменитостей була шокована поведінкою Регіни Тодоренко, яка ніяк не відреагувала на події на своїй батьківщині, а потім дала чітко зрозуміти, що обрала свого чоловіка.

Регіна Тодоренко
Стало відомо, що Регіна Тодоренко може втратити чоловіка

Знаменитість продовжила з’являтися на російському телебаченні і показувати лакшері-життя на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. З колишніми колегами Тодоренко здебільшого знаходиться в конфлікті, адже і Коля Сєрга, і Леся Нікітюк, і Женя Синельников намагалися замотивувати її на оприлюднення своєї позиції. Це лише призвело до погіршення взаємин між ними.

Стало відомо, що Регіна Тодоренко може втратити чоловіка

Втім, нещодавно мережею поповзли чутки про те, що гра не не була варта свічок. Так, російська телеведуча спровокувала плітки про погіршення стосунків між Регіною та її чоловіком. І це після того, що як зірка публічно зробила вибір між ним та своєю батьківщиною.

Регіна Тодоренко
Стало відомо, що Регіна Тодоренко може втратити чоловіка

Олена Міро помітила, що подружжя відпочиває окремо, і ба більше, Влад публічно заявив, що йому дуже добре у самотності.

“Ти припустилася помилки. Не можна ставити чоловіка у такі умови, коли він раптом розуміє, що йому без тебе добре. Негайно повертайся додому зі своїх морів. Або де ти там? І активно починай доглядати чоловіка. Поки що у нього не дозріло до кінця розуміння того, як йому краще”, – звернулася до Регіни Тодоренко Олена.

Варто відзначити, що Влад та Регіна вже набули скандальної репутації на пострадянському просторі. Серія епізодів “культури відміни” по відношенню до пари сталася після обурливих висловлювань телеведучої стосовно жінок.

Схожі статті