“Це комфортно”: Євген Клопотенко з “МастерШеф” засвітився на вулицях Києва у спідниці і вразив зізнанням

Переможець п'ятого сезону кулінарного проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко схвилював мережу, з'явившись на вулицях міста у спідниці. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український шеф Євген Клопотенко славиться своєю мрією змінити світ. Але розпочати він вирішив з меню українців. І варто відмітити, що в нього це вийшло.

Зірка кулінарії активно створює контент для вітчизняної аудиторії, має власний сайт, блог, годує людей в ресторанах, а також склав оновлене меню в школах.

Євген Клопотенко засвітився на вулицях Києва у спідниці

Як і будь-яка знаменитість, Євген прийняв рішення займатися просуванням і в соціальних мережах. Тому тішить своїх фанатів не тільки астрономічними та кулінарними темами, але й публікує особистий контент.

Євген Клопотенко засвітився на вулицях Києва у спідниці

Наприклад, нещодавно Євген опублікував декілька фотографій у довгій спідниці, яку зірка одягнув поверх брюк. У доповнення до образу клопотенко обрав пальто в клітинку та білі кеди з червоною підошвою.

“Я купив собі спідницю. Одягаю її на штани чи на джинси, і так ходжу. Як вам, норм чи ні?”, – таким текстом Євген Клопотенко супроводив свій оригінальний пост на акаунті.

Свій вибір шеф-кухар пояснив дуже просто: це комфортно та зручно. І варто відмітити, що його мужності це аніскільки не зменшує, адже Євген – відомий український козак. Клопотенко вже декілька років підтримує суто український стиль, який нагадує стиль січових козаків.

Втім, далеко не всі користувачі мережі зрозуміли вчинок Клопотенко, а тому зірка нарвався на гнів і коментарі з хейт-спічем. Однак, знаменитості дісталися і компліменти, адже прогресивна частина суспільства та у більшості молодь високо оцінила стиль фотографії та художній задум.

 

Схожі статті