“Який він був з нами”: Саша Погорєлова розповіла, що собою представляє в реальності Холостяк Алекс Топольський

Саша Погорєлова — учасниця проєкту "Холостяк-12". У своєму інтерв'ю зірка розповіла, чи була закохана в Алекса Топольського та яким він був в шоу. 

Більшість прихильники проєкту вважали Сашу Погорєлову фавориткою сезону. В інтерв’ю дівчина щиро поділилася про те, як склалося життя після участі в шоу, перше враження про холостяка та який він зараз насправді.

Олександра поділилася, що багато часу провела за кордоном у Варшаві, їздила до подруги. А далі, учасницю запросили на фотосесію на Лазурне узбережжя.

“Все було круто. Там красиво, тепло: море, пальми, що звичайно не можуть не радувати. А далі я отруїлася”, – говорить Саша. Часто нові страви можуть принести не лише задоволення, а й неприємності зі самопочуттям. Зараз із Погорєловою все добре.

Звичайно не забули обговорити й про самого холостяка, де Саша зізналася:

“На шоу спочатку все було не так, як собі уявляла. Але я побачила Алекса — він мені дійсно сподобався. Подобаються високі хлопці, коли є щетина. Ми ходили на побачення, круто спілкувалися, було багато приємних емоцій”.

Саша Погорєлова на проєкті Холостяк
Саша Погорєлова на проєкті Холостяк

Також Погорєлова щиро зізнавалася, що великої закоханості не було, але щирі почуття дійсно були. Після деяких моментів вона зрозуміла, що це просто не її людина і що їх чекають різні шляхи. Саша відповіла й на питання, що сталося з холостяком після шоу:

“Я не слідкую за його профілем. Але мені здається, що можливо він змінився через деякий хейт, бо думаю, що чекав іншого результату від проєкту, тому так себе поводить. Я не знала його до проєкту у житті, тобто який він був з нами — це інший Алекс, аніж зараз”, – висловилася Саша Погорєлова.

Нагадаємо, що переможницею проєкту “Холостяк-12” стала Катерина Лозовицька, проте пара після закінчення шоу не разом.

Схожі статті