Такого мільярдер Захур не очікував: 45-річна Камалія пофарбувала волосся в рожевий та показала результат

Знаменита українська співачка Камалія презентувала нову пісню на хінді та урду та показалася з абсолютно новою зачіскою. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Камалія завжди була вірною своєму класичному блонду. За свою довгу кар’єру артистка майже не вдавалося до експериментів з волоссям, адже світла шевелюра ідеально підкреслює ніжний тон її шкіри, очей, а також допомагає у підтриманні образу.

Камалія пофарбувала волосся в рожевий та показала результат

Камалія підпустила до себе 73-річного Михайла Поплавського
Камалія підпустила до себе 73-річного Михайла Поплавського

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитість розмістила свій фокус з творчості на благодійність, але останнім часом активно надолужує втрачене.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину, що на її сайті вже можна прослухати нову пісню, яку вона записала на хінді та урду. На обкладинці композиції Камалія постала з рожевим волоссям.

Свій образ співачка доповнила сріблястим. блискучим костюмом з капюшоном. В цілому амплуа артистки нагадує шалені двохтисячні, з його експериментами на екрані та на сцені.

Нагадуємо, не так давно Камалія розповідала, що знала про повномасштабне вторгнення. Чоловік артистки евакуював їхніх дочок до Великобританії та виїхав сам, а от забрати з собою дружину йому не вдалося, так як Камалія дуже хотіла залишитися вдома. В лютому та на початку березня співачка все ще знаходилася у своєму заміському будинку, але згодом бізнесмену вдалося вмовити кохану все ж таки попіклуватися про свою безпеку.

З тих пір родина проживає у падчерки Камалії Тані. Жінка відкрила свої двері не тільки для родини батька, але і для інших родичів.

Схожі статті