Тримайтеся, ведучі 1+1. Олексій Суханов знову повертається на телеканали: прем’єра нового шоу вже близько

Стало відомо дату прем'єри нового сезону, багатьом знайомого ток-шоу "Говорить Україна",  ведучим якого був незмінний Олексій Суханов. Коли чекати продовження? Дізнавайтеся прямо зараз. 

Зовсім скоро, а саме 27 лютого на нас чекає цікава прем’єра ток-шоу на телеканалі “1+1 Україна” — “Говорить вся країна”. Ведучим залишається всіма відомий Олексій Суханов, який знову повертається до своєї роботи. Саме у січні почалося знімання випусків.

Чим же відрізняється новий формат шоу від того, що був на телеканалі “Україна”?  Зазначено, що “Говорить вся країна” буде виходити, як вечірнє шоу з місіями, що стоять навіть на період воєнного стану: віднайти правду, боротися за справедливість, переживати тяжкі життєві обставини разом зі всіма українцями.

Олексій Суханов на ток-шоу "Говорить Україна"
Олексій Суханов на ток-шоу “Говорить Україна”

Звичайно, ніякий випуск не обійдеться без допомоги: психологів, експертів, лікарів, адвокатів та інших спеціалістів з різних сфер діяльності. Варто зазначити, що більшість експертів працюють з героями ток-шоу до початку знімання та після, задля повного надання допомоги.

За словами самого Суханова, війна не скасовує побутових та сімейних проблем, з якими ми можемо стикнутися. Проєкт “Говорить вся країна” про надійне плече, тил, який навчає нас багато чому.

Завдяки героям, що будуть з’являтися в шоу, ми можемо для себе зробити певні висновки та переоцінку свого життя.

У такий час ми маємо пам’ятати, що повинні триматися разом та допомагати, чим можемо.

Нагадаємо, що Олексій Суханов наприкінці 2022 року запустив власний ютуб-канал “Говорить Суханов”, а тепер телеканал 1+1 запропонував співпрацю ведучому.

 

Схожі статті